Серум – грижа за подпухнали очи

  • Марка: Seamantika
  • Кат. номер: 353032002

Минерална грижа за подпухнали очи, обогатена с екстракт от зелен чай.

!!!! Плащате един продукт-получавате още един бонус!!!!!

Мощен серум – грижа за подпухнали очи с уникален комплекс, работещ за незабавно стягане и изглаждане на чувствителната кожа около очите. Подсилен с успокояващият ефект на зеления чай и подбрани елементи от Мъртво море. Обогатен с Eyeliss формула, този крем работи незабавно за намаляването на появата на бръчки и подпухналост за един по – младежки и сияен вид.

Употреба: Върху добре почистена и суха кожа нанесете малко количество от крема. Уверете се, че няма никакви следи от грим, овлажнители и излишно омазняване. Нанася се директно върху зоната на подпухналост, торбички и бръчки около очите.

Избягвайте директен контакт с очите. Не търкайте и не масажирайте, нанесете с леки потупвания и позволете на активните съставки да подействат за 5-8 минути. Дръжте лицето си безизразно. Не изплаквайте и избягвайте използването на всякакви течни продукти за кожа след това, освен прахообразни пудри и др.

Използвайте Околоочен серум – грижа за подпухнали очи, при нужда. Вечер или сутрин когато наистина е необходимо да изглеждате абсолютно прекрасни!

Внимание: Само за външна употреба. Избягвайте контакт с очите. Да се пази далеч от деца. Преустановете употребата при възникнало кожно раздразнение.